Novi Sad
31.12.2010.
08:51 > 09:29
Liga socijaldemokrata Vojvodine neće izaći iz gradske vlasti zbog povratka Maje Gojković na novosadsku političku scenu, kaže presednik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović.
  • Buba

    01.02.2011 20:43
    oduzmi telefon da mediji ne doznaju štošta...
    LSV će sve da trpi samo da se domogne "naših novaca" i uvek po istom scenariju, ubaci direktora u neko od JP Novog Sada (a prvo sagleda perspektivu može li i koliko uzeti novca npr.najbolje preko javnih nabavki), pa smeni kadrove koji mu smetaju da odradi zadati posao, a uz to po navici oduzme im telefonske linije da ne bi štošta izneli u javnost putem medija. To je i sad uradjeno u GSP Novi Sad. I konačno se sad videlo kakav je stručnjak LSV u g.Popović Ljiljani dovodenoj na najvišu poziciju finansijske službe GSP da osnovni USLOV RADNOG MESTA NE ISPUNJAVA JER DOTIČNA NE ZNA NI DA "UPALI RAČUNAR" A KAMOLI DA RADI NJIME I DOSTAVLJA IZVEŠTAJE ELEKTRONSKIM PUTEM. No zato postoje smenjeni ljudi, sa oduzetim telefonima, kojima se naredjuje da odrade njene obaveze! Zadivljujuće LSV imate stručne kadrove pa to treba obelodaniti.
  • đoko moj

    14.01.2011 09:51
    čanak i kamenjar
    kad su prvi put bili na vlasti rekli srušiće kamenjar,a čanak sada tamo živi .I o čemu onda pričati.Sve na kolac
  • novosađanka

    04.01.2011 18:50
    Ali, međutim, ipak...
    LSV je razočarala svoje birače i simpatizere, ali i ostale građane Novog Sada.Toliko trulih kompromisa, stranačkih nagodbi i dilova za razna mesta,tj.pozicije,a sve za rad očuvanja vlasti i participaciji u njoj-odviše je! Ništa više od objašnjenja nije potrebno, jasno je i bedno.
  • Boran

    04.01.2011 12:33
    g.v.n.a's sve i svi
    niko nista nece zbog cega bi trpio trenutne posljedice, svi gledaju trenutnu i brzu korist - propast morala, propast sistema- propast i ljudi koji zive u ovom kaosu... zato sto niko nije spreman da zrtvuje bilo sta... stjerane ovce u zgrade, dobili racune sa beskonacnim rednim brojevima i slabi i cvile za svaku sitnicu...gradjanin je nula, nema dve loptice gdje trebaju da budu
  • step

    04.01.2011 00:28
    step
    cankov direktor centra za socijalni rad preko partijskih kolega zaposli rodjenog brata kao cuvara OS Aleksa Santic u Stepanovicevu odakle je i sam rodom, brat kao cuvar 31.12.2010.g. na radnom mestu misleci naravno da nemora biti na poslu jer mu je brat to sto jeste otisao malo da odmori kuci pa su lopovi obili skolu i izlomili tehniku ali nema veze sve ce to brat da sredi preko sefa mozda ga sada i unaprede u direktora skole.
  • X

    04.01.2011 00:21
    X
    Zasto bi izasli iz vlasti kada je canak postavio svog direkrora centra za socijalni rad coveka koji promenio 5 stranaka pa zavrsio u lsv sa velikim iskustvom kako se vlada a sef mu dodeli funkciju iz razloga da bi oteo sina od prve zene i dodelio njemu jer je to jedini nacin da se canak stara o maloletnom licu., uz to je javna tajna u gradu da je posao u centru od tri do sedam hiljada eura, ali smo dosta izdrzali pa i ovo nam nece tesko pasti jer mu je ovo zadnji put da je u gradskoj vlasti...........
  • Deleteboy

    01.01.2011 16:40
    Nasa Maja!!!
    ne bi LSV izasao iz vlasti da radikali udju u koaliciju. Nenade bio si mi simpatican ali sada mi se gadis. A Rodnija i njegove treba proterati iz NS i zabraniti DS da postoji. Lopovi lopovi lopovi. 10 godina na vlasti i oni pricaju o demokratiji. Treba da ih je sramota. Isti ste ko SPS 90 devedesetih.
  • Mila

    01.01.2011 14:42
    hmmm
    Samo dobro da napune dzepove iz kasa JKP VODOVOD, STAN, TRZNICA,GSP,APOTEKARSKE USTANOVE I jos koje preduzece pa ce da nam prosipaju pricu o Vojvodini , Vojvodjanima ,kravama muzarama o postenju!!! Ligasi Ligasi
  • 11

    01.01.2011 14:17
    Tako je to
    Ne razumem zašto napadate Ligu. Naravno da neće izaći iz vlasti jer dobro znaju da im je ovo poslednji put da su u vlasti i da na sledećim izborima neće preći cenzus, niti će ih bilo ko uzeti kao koalicione partnere. Savršeno im je jasno da su izneverili svoje glasače, pa onda bar da napune svoje džepove i da se uglave u druge stranke. Ideju Vojvodine ionako je potpuno devalvirao mister sa spomen-ploča. Inače, iz najpouzdanijih izvora,Čanak nije zamenjen, jedino su se zadaci koje odrađuje promenili. Kada Liga propadne, ide za ambasadora, možda u IZrael.
  • Sale

    01.01.2011 11:43
    haha
    Pa zasto bi njima smetala Maja kada je ona sada jedna od njih. s druge strane, radikali su u vlasti u beogradu, a naravno to mediji nisu hteli da iznesu, pa me ne bi iznenadilo ni da udju i ovde u vlast onako tajno kao u beogradu...
  • dada

    31.12.2010 17:34
    Mila moja vlast!
    Ma ne bi Jovanović i ekipa mu izašli iz vlasti ni zbog Tačija! Vlast je mila, ma sa kim se delila! Il' tako nekako glasi ona narodna...
  • stevo

    31.12.2010 12:00
    Looovaaa
    Naravno da ce izaci, ali kada prodaju vodovod, gsp i druga javna preduzeca, napnune dzepove a za gradjane zabole ih ...!
  • vegan

    31.12.2010 11:55
    Bruka
    Kada Exit bude dao izvestaj onda izadjite pred poreske obveznike, a dotle nemojte vise da glumite demokratiju dok netransparentno trosite tudj novac. Maju niste pitali gde je otisao novac, pojela maca. Necete vi nigde da odvedete Novi Sad, a najmanje u Evropu.
  • Хм

    31.12.2010 10:58
    Неће? А, шта као хтели су?
  • MarkoNS

    31.12.2010 10:49
    Obzirom da vas poznajemo - nismo ni ocekivali. BTW, ne znam zasto, ali imam utisak da je Ovaj Canak, neki lik koga je Ubda ili ko vec zamenula za Onog Canka, koga se secamo iz devedesetih... Nesto kao prica o kraju sa gvozdenom maskom koji lezi u zatvoru, dok se njegov dvojnik sepuri i radi pizdarije.
  • @Darko

    31.12.2010 09:35
    I ne samo to
    Uzimaju i kredite. Ovi prethodni ostavili parznu ksau, a ovi sad ce da ostave otplatu dugova.
    Koji su to diletanti??? I ne samo diletanti!!!
  • Darko

    31.12.2010 09:07
    naravno
    Naravno da nece izaci iz vlasti ali zato ucenjuju i uzimaju sva preduzeca pocevsi od Elektrovojvodine,GSPa,Stan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna